alle kategorier

Industri Nyheder

Hjem> Nyheder > Industri Nyheder

Huojiagou's generelle partiafdeling Hold en generalforsamling for at fejre 101-året for grundlæggelsen af ​​partiet

Tid: 2022-07-01 Hits: 24

Om morgenen den 1. juli 2022 blev "General Party Branch of Huojiagou fejring af 101-årsdagen for grundlæggelsen af ​​Kinas kommunistiske parti" afholdt i konferencelokalet på femte sal i virksomheden. I alt 114 partimedlemmer fra de fire grene af General Party Branch deltog i konferencen. Shen Yanjun, vicesekretær for landsbyens generalpartigren, ledede mødet, og medlemmer af de to udvalg og den første afdeling af Huojiagou deltog i festmødet. Shen Haibing, formand for den nationale folkekongres i West White Rabbit Town, deltog i konferencen.

Klokken 11:00 startede kongressen, der fejrede 101-året for partiets grundlæggelse, med lyden af ​​nationalsangen. På konferencen lavede sekretær Huo Songqin en rapport med titlen "Strive for the all-round and high quality development of Hokkien Industry".

På konferencen talte præsident Shen Haibing om sine personlige følelser, roste og bekræftede fuldt ud resultaterne af vores Huo-familiesag, og fremsatte vejledende meninger og brændende håb for vores fremtidige arbejde.

I slutningen af ​​konferencen holdt Shen Yanjun, vicesekretær for generalpartiets afdeling, en opsummerende tale, som gav et godt overblik over ånden i sekretær Huos tale. Han understregede, at vi altid bør overholde virksomhedens værdier om at "respektere himlen og elske andre og integrere viden med praksis", være modige til at tage ansvar, slå nye spor, fuldt ud implementere det strategiske mål om at "fremme kejserens loyalitet, velvilje og loyalitet, og løbende at praktisere bevidsthedsstyring", arbejde hårdt for at gøre vores egne ting og opbygge kernekonkurrenceevnen på virksomhedsmarkedet, stræber hårdt på at fremme den all-round og højkvalitetsudvikling af Huojia Industry!

Endelig sluttede konferencen med succes med sangen "No New China without the Communist Party".

图片 2

Kontakt os

Slut dig til os og vær den første til at vide om vores nyeste produkter og kampagner.